Luikladder

Een lichtkoepel is er praktisch voor iedere ruimte, je creëert meer licht in je badkamer of woonkamer. Licht-koepels.be heeft voor bijvoorbeeld de veranda ook de ideale lichtkoepel. Is het noodzakelijk dat je het dak moet kunnen betreden, of als vluchtroute het dak op wilt dan is een dakbetreding set de ideale oplossing. Het doorzichtige gedeelte van de koepel kan 90 graden worden open gezet, met behulp van een trap kan je door het gat heen het dak betreden voor inspectie of om op vluchten.

Lichtkoepel

Samengestelde sets

Er zijn een aantal sets aanwezig in het assortiment, deze kunnen worden gebruikt in een bewoonde ruimte bijvoorbeeld de woonkamer. Je hebt de mogelijkheid om een heldere lichtkoepel te plaatsen, of één die opaalkleurig is. Opaal is bijzonder geschikt voor de badkamer waar je liever niet hebt dat er naar binnen wordt gekeken. Je kunt wel naar buiten kijken, daglicht komt gewoon naar binnen toe. Isolatiewaarde wordt bepaald door de hoeveelheid lagen, neem je een enkele wand voor weinig isolatie of meerdere lagen voor betere isolatie. Verder kun je ook nog kiezen uit verschillende materialen voor de koepel.

Top-Koepel

Wil je alleen een lichtkoepel om te ventileren dan voldoet een ventilatiekoepel. Is alleen de koepel aan vervanging toe dan heeft licht-koepels.be ook losse koepels. Een dakopstand met een lichtkoepel is een complete set en is klaar voor montage. De doppen die worden gebruikt om de koepel te bevestigen zijn anti inbraak doppen. Voor goed geïsoleerde ruimten zijn er ook koepels die voorzien zijn van uitstekende isolatiewaarde.