Je kunt tientallen euro’s extra op je boeking besparen door je reis met een Expedia kortingscode te boeken. Er zijn vaak codes voor een vast percentage of bedrag korting.

Je kunt hierbij denken aan 5% of 10% korting of €50,- korting. Er zijn vaak voorwaarden aan deze kortingscodes verbonden. Zo kan het zijn dat de code alleen geldig is op boekingen naar een bepaalde bestemming, met een bepaalde maatschappij of tijdens een bepaalde periode.

Verschillende soorten kortingscodes

Kortingscodes voor hotels


De meest voorkomende Expedia kortingscode geeft je korting op hotels. Met zo’n code ontvang je 8%, 10% of soms zelfs 12% korting op een hotelovernachting.

2. Kortingscodes voor pakketreizen

Ook voor het boeken van pakketreizen is er regelmatig een kortingscode beschikbaar. Je bespaart er €25 of €50 mee op een combinatiepakket naar keuze.


3. Kortingscodes voor vluchten

Eens per jaar is er een kortingscode voor vluchten van bepaalde aanbieders. Denk hierbij aan vluchten van United Airlines of Emirates. Zo’n kortingscode levert je €50 op.

4. Kortingscodes voor huurauto’s

Huurauto’s kun je ook voordelig boeken met een kortingscode. Met deze kortingscodes ontvang je vaak 10% korting op een reservering.